این آمریکایی ها در بررسی خود موفق شدند سرنخ را در رابطه میان غذا و کشف کشف کنند.
دانشگاه روچستر دانشگاه روچستر دانشگاه روچستر دانشگاه روچستر دانشگاه روچستر دانشگاه روچستر دانشگاه روچستر دانشگاه روچستر دانشگاه روچستر دانشگاه روچستر دانشگاه روچستر دانشگاه روچستر دانشگاه روچستر دانشگاه روچستر دانشگاه روچستر دانشگاه روچستر مونان “مؤسسه علوم اعصاب دل مونته” (موسسه علوم اعصاب دل مونته)
“گهل گها” (Paul Geha) ، پژوهشگر پژوهشگر رشد ارشد این پروژه گفت:
لذت بردن از غذا، ناشی از زاکنش مغز ما نسبت به ست است. پژوهشگران در این پروژه، کنشاکنش مغز نسبت به قند بررسی را بررسی کردند. با استفاده از دسر ژلاتینی تینی پودینگ پودینگ سعی کنید قند، بهبود و فتافت غذاها را تغییر دهند. این اولین بار است که کتابی در این زمینه می خوانم.
نیانی کمردرد حاد داشت و بعداً بهبود مییابد، بیشتر احتمال دارد که لذت خوردن پودینگ را از دست و عارضهای که سیری را میدهد میدادند. در حالی که افراد مبتلا به کمردرد داد که دردشان تا یک سال ادامه داشت، این طور نبودند در همان ابتدا تغییر رار غذایی ند شتن داشتند. راران مبتلا به کمردرد مزمن گزارش دادند که هاهای پرچرب و دارای کربوهیدرات مانند بستنی ولوچه وچه به مرور نان برای یا مشکل ساز شدند و ی را ،ال الال.
گفتا گفت: توجه به این نیاز است که در این غذا، تغییری را در نان دریافتی ایجاد کند. این یافتهها نشان میدهند که قیاقی در بیماران مبتلا به درد مزمن ممکن است ناشی از عدم تحرکاشد باشد، اما میتواند میزان خوردن آن را تغییر دهد.
اکلای مغزی شرکتکنندگان این پژوهش نان داد که «هسته اکومبنس» (nucleus accumbens) هسته اکومبنس، ناحیه کوچکی از مغز است که به یلیل نقش خود تصمیم گیری شن ساخته شده است. گفت: داخل نمی شوم.
یارانی که رفتار آنها طبیعی بود اما دردشان مزمن شد، هسته اکومبنس کوچکتری شتنداشتند. بالب اینجاست که هسته اکومبنس کومبنس رتبهبندی لذت را فقط در راران مبتلا به کمردرد مزمن مزمن پیشبینی نش نان میدهد که این ناحیه در رار بیماران مبتلا به درد، حی تیاتی است. اگر سوالی دارید، لطفا با من تماس بگیرید.
این پژوهش درله “PLOS ONE” به پاپ پ.