چگونه گوگل را از ردیابی موقعیت مکانی خود باز داریم؟



هنگامی که از برنامه های کاربردی شرکت استفاده می کنید، Google اطلاعاتی درباره مکان و تاریخچه اطلاعات شما جمع آوری می کند. با این حال، راه هایی برای جلوگیری از ردیابی موقعیت مکانی کاربر وجود دارد.

به گزارش ایسنا، در صورت استفاده از یکی از اپلیکیشن های گوگل به احتمال زیاد توسط این شرکت ردیابی خواهید شد. حتی اگر تاریخچه موقعیت مکانی را در حساب Google خود غیرفعال کنید، نمی توانید آن را به طور کلی حذف کنید. اگرچه استفاده نکردن از این تنظیمات یک راه حل یکبار مصرف به نظر می رسد، برخی از برنامه های Google هنوز مکان داده های شما را ذخیره می کنند. Google Maps را باز کنید یا از جستجوی Google در هر پلتفرمی استفاده کنید تا موقعیت مکانی خود را در زمان واقعی وارد کنید.

پس از نظرسنجی آسوشیتدپرس در سال 2018، گوگل مدیریت داده های مکان و سایر آرشیوها و مواردی که در ویژگی هایی مانند “نقشه” و “جستجو” حذف شده اند را آسان تر کرده است. کاربران فقط می خواهند بدانند کجا باید بروند.

غیرفعال کردن تاریخچه موقعیت مکانی فقط موقعیت مکانی شما را در ویژگی جدول زمانی Google Maps حذف می کند که اطلاعات مکان و زمان شما را ثبت می کند. صفحه پشتیبانی Google بیان می‌کند که حتی اگر این ویژگی خاموش باشد، برخی از داده‌های موقعیت مکانی همچنان در مکان‌های دیگر مانند برنامه و وب‌سایت شما ذخیره می‌شوند. Google به ما می گوید که از این اطلاعات برای اهداف خود و برای اهداف عملکرد استفاده می کند و این اطلاعات با هیچ شرکت یا تبلیغ کننده دیگری به اشتراک گذاشته نمی شود. اما اگر هنوز با آن راحت نیستید، چند قدم دیگر وجود دارد که می‌توانید برای جلوگیری از اطلاع Google از موقعیت مکانی شما در 24 ساعت شبانه روز انجام دهید.

فقط به یاد داشته باشید که غیرفعال کردن تنظیمات پیش فرض دارای اشکالاتی است. اگرچه راه‌اندازی Google می‌تواند برای برخی بسیار ناامیدکننده باشد، اما به ایجاد یک تجربه آنلاین شخصی کمک می‌کند. به عنوان مثال، به افراد کمک می کند فروشگاه های نزدیک خود را در شهرهای دیگر پیدا کنند یا تبلیغات شخصی شده را مشاهده کنند. این اطلاعات به کاربران کمک می کند تا اطلاعات مرتبط بیشتری نسبت به داده های تصادفی پیدا کنند.

بر اساس وب سایت CNET، برای توقف ردیابی گوگل، باید مراحل زیر را دنبال کنید:

ردیابی موقعیت مکانی توسط گوگل را غیرفعال کنید

1. وب سایت گوگل را در مرورگر دسکتاپ یا موبایل خود باز کنید و با استفاده از دکمه سمت راست صفحه شماره گوگل خود را وارد کنید.

2. روی نماد کاربر در سمت راست بالای صفحه کلیک کنید و Google Account Management را جستجو کنید.

3- روی Privacy & personalization کلیک کنید.

4. بر روی “آنچه انجام دادید و کجا زندگی می کردید” کلیک کنید.

5. در کادر History بر روی Location History کلیک کنید. مدیریت موقعیت های باز

6. در پایین ناحیه تاریخچه، روی دکمه سمت راست به نام «خاموش کردن» کلیک کنید. پنجره ای باز خواهد شد.

7- به پایین این پنجره رفته و بر روی Pause کلیک کنید.

آیا این مانع از جمع آوری داده های گوگل می شود؟

غیرفعال کردن این تنظیمات از منابع داده ایجاد شده توسط پردازش ویژه با ذخیره سازی و جلوگیری از سوء استفاده یا عملیات دیگر توسط کاربران جلوگیری می کند. غیرفعال کردن آن، موقعیت مکانی شما را در نزدیکی و سایر مکان‌هایی که می‌روید خصوصی نگه می‌دارد.

به یاد داشته باشید که گوگل برای استفاده مناسب از ویژگی هایی مانند Maps نیاز به دسترسی به سایت شما دارد. با این حال، دنبال کردن مراحل بالا از ذخیره شدن کارهای آینده جلوگیری می کند.

زمانی که گوگل زمان بازی شما را به روش های مختلف ثبت می کند، معمولا در منطقه ای بیش از یک مایل مربع با بیش از هزار کاربر برای محافظت از حریم خصوصی شما قرار دارد. صفحه راهنمای Google می‌گوید که این به آن‌ها کمک می‌کند تا فعالیت‌های غیرعادی، مانند سایر شهرها را کشف کنند و خود را تنظیم کنند.

با این حال، می‌توانید به Google اجازه دهید از موقعیت مکانی شما برای دریافت بیشترین و مرتبط‌ترین نتایج جستجو مخصوصاً برای مکان شما استفاده کند.

منبع قدیمی را حذف کنید

ردیابی رهگیری از بازیابی اطلاعات مکان جدید توسط Google جلوگیری می کند، اما داده های ذخیره شده قبلی را حذف نمی کند. برای حذف این اطلاعات شما نیاز دارید:

1. وب سایت گوگل را در مرورگر دسکتاپ یا موبایل خود باز کنید و با استفاده از دکمه سمت راست صفحه شماره گوگل خود را وارد کنید.

2. پس از ورود به حساب کاربری گوگل خود، روی نماد کاربر در سمت راست صفحه کلیک کرده و عبارت Manage your Google Account را جستجو کنید.

روی “Privacy and Personalization” کلیک کنید.

4. بر روی “آنچه انجام دادید و کجا زندگی می کردید” کلیک کنید.

5. در کادر “History Settings” روی “Change History” کلیک کنید. مدیریت موقعیت های باز

6. روی مدیریت “تاریخچه” در پایین صفحه کلیک کنید. نقشه ای با ساعات کار در بالا سمت چپ است. این نقشه نشان می دهد که کجا رفتید و زمانی که نمایش با تأخیر مواجه شد، کجا هستید.

7- برای حذف موقعیت مکانی خود در زمان مورد نظر، روی تاریخ در تایم لاین کلیک کنید. امروز زیر زمان می بیند. روی نماد سطل زباله در سمت راست روز کلیک کنید. در پنجره باز شده روی Delete Date کلیک کنید.

8- برای حذف یکباره تمام تاریخچه سایت خود، روی نماد سطل زباله در سمت راست پایین نقشه کلیک کنید. در پنجره ای که باز می شود، روی کادر “من از سیستم خارج شده ام و می خواهم تمام تاریخچه موقعیت مکانی را حذف کنم” کلیک کنید. روی “حذف سابقه موقعیت مکانی” کلیک کنید.

محتوای Google در مورد بازی‌های وب و برنامه را متوقف کنید

وقتی یک حساب Google جدید ایجاد می‌کنید، به‌طور پیش‌فرض Google اطلاعاتی را که از «فعالیت وب و برنامه» شما جمع‌آوری می‌کند به مدت 18 ماه نگه می‌دارد و داده‌های قدیمی را حذف می‌کند. به منظور جلوگیری از جمع آوری اطلاعات در مورد وب سایت و برنامه آینده خود از Google، باید:

1. وب سایت گوگل را در مرورگر دسکتاپ یا موبایل خود باز کنید و با استفاده از دکمه سمت راست صفحه شماره گوگل خود را وارد کنید.

2. پس از ورود به حساب کاربری گوگل خود، روی نماد کاربر در سمت راست بالای صفحه کلیک کنید و Google Account Manager را پیدا کنید.

روی “Privacy and Personalization” کلیک کنید.

4. بر روی “آنچه انجام دادید و کجا زندگی می کردید” کلیک کنید.

5. در کادر History بر روی “Web and Application” کلیک کنید. اداره باز است

6. روی گزینه Disable در پایین «فعالیت وب و برنامه» کلیک کنید.

7. در پنجره ظاهر شده، روی «Stop» کلیک کنید.

8- روی I Receive کلیک کنید.

تمام وب سایت و Google Apps خود را حذف کنید

اگر از نوشتن وب‌سایت خود و درخواست از Google منصرف شده باشید، Google همچنان اطلاعات قدیمی شما را حفظ خواهد کرد. برای حذف فایل های قدیمی باید:

1. وب سایت گوگل را در مرورگر دسکتاپ یا موبایل خود باز کنید و با استفاده از دکمه سمت راست صفحه شماره گوگل خود را وارد کنید.

2. پس از ورود به حساب کاربری گوگل خود، روی نماد کاربر در سمت راست بالای صفحه کلیک کنید و Google Account Manager را پیدا کنید.

روی “Privacy and Personalization” کلیک کنید.

4. بر روی “آنچه انجام دادید و کجا زندگی می کردید” کلیک کنید.

5. در کادر “History Settings” روی “Web and Application Activity” کلیک کنید. اداره باز است

6. روی مدیریت «برنامه وب و محل کار» در نزدیکی پایین صفحه کلیک کنید.

7. در قسمت «جستجوی فعالیت های خود» روی گزینه «حذف» در سمت راست کلیک کنید.

8. یک پنجره جدید گزینه های حذف «فعالیت وب و برنامه» را یک ساعت، یک روز قبل، در هر زمان یا در یک زمان خاص نمایش می دهد. گزینه “همه زمان” را انتخاب کنید.

9. پنجره جدیدی باز می شود و از شما خواسته می شود برنامه ای را که می خواهید حذف کنید انتخاب کنید. «انتخاب همه» اختیاری است، اما می‌توانید برنامه‌ها یا سرویس‌هایی را که می‌خواهید داده‌هایتان را حذف کنید، انتخاب کنید. هنگامی که از انتخاب خود مطمئن شدید، روی “بعدی” کلیک کنید.

10. پنجره ای با پیغام «Specify that you want to disable this job» باز می شود. روی “حذف” در پایین کلیک کنید.

11. بر روی “I Receive” کلیک کنید.

پاربرگ سایت


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم