طرز تهیه انار مسقطی; خوشمزه ی ییزیاییزی


مجله افق : مسقط یک دسر بسیار ساده و راحت است که در ایران و ترکیه طرفداران زیادی دارد. مسقطی که معمولا یک کیک خامه ای و ژله ای است هم به عنوان دسر و هم با چای مصرف می شود. خاستگاه مسقط در ایران به شهر لار در استان فارس باز می گردد و از این رو مسقط لاری به یکی از سالم ترین و مهم ترین مکان های شیراز تبدیل شده است.

افزودن طعم به این مسقطی می تواند آن را منحصر به فرد و جذاب کند. در این مطلب طرز تهیه انار مسقطی را می خوانید.

عناصر

  • آب انار تازه: 1.5 فنجان فرنچ تاچ
  • انار پوست کنده: نصف فنجان فرنچ تاچ
  • شکر: 1/4 فنجان فرانسوی لمسی
  • آرد گندم: 3 قاشق غذاخوری
  • گلاب: 1 قاشق غذاخوری
  • کره: نصف قاشق چایخوری
  • انار برای تزئین: 1 قاشق غذاخوری
  • پسته یا خلال پسته یا هر مغز: به قیمت دلخواه (اختیاری)

طرز تهیه انار مسقطی خوشمزه برای شام یلدا

طرز تهیه انار مسقطی خوشمزه برای شام یلدا

طرز تهیه

مرحله اول: مراحل تهیه مسقطی انار ابتدا مخلوط کردن آرد برنج با مقداری آب سرد است. سپس مخلوط آب و نشاسته را از صافی یا الک عبور دهید تا محلولی شفاف و یکنواخت به دست آید. ماهیتابه را روی روغن بگذارید و سپس آب انار و نشاسته را با هم مخلوط کنید و آب را به آن اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کرده و مدام روی حرارت هم بزنید تا شکر کم کم در مواد حل شود.

مرحله دوم: در این مرحله از طرز تهیه مسقطی انار باید حرارت را روشن کنید و مرتب مواد را هم بزنید. بعد از مدتی مواد شروع به غلیظ شدن می کند. هم زدن مسقطی در این مرحله بسیار مهم است و اگر آن را به درستی مخلوط نکنید محصول از بین می رود.

طرز تهیه انار مسقطی خوشمزه برای شام یلدا

سطح جمع: بعد از حدود نیم ساعت با آماده کردن مسقطی که انار غلیظ شد، آب را اضافه کنید تا انار غلیظ شود و فرنی نیز درست شود. گل رز معمولا در مسقطی استفاده می شود، اما اگر بوی گل رز را دوست ندارید، می توانید آن را حذف کنید. بعد از ماندن بیشتر روی این کیک شب یلدا با انار باید دوباره مواد را روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود.

مرحله 4: برای تهیه مسقطی انار باید مواد را هم بزنید تا سفت شوند و هم زدن کمی سخت شود. بعد از اضافه کردن گلاب و وقتی کیک کمی سفت شد کره را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. کیک شما با برداشتن یک قاشق از مواد آماده می شود، هنگام ریختن نباید به راحتی از بین برود.

حدود 1 ساعت طول می کشد تا کیک مسقطی به غلظت شب یلدا برسد. سپس باید کف تابه را شلیک کنید. برای تهیه این مسقطی می توانید آن را در قالب ها تهیه کنید یا مسقطی کوچک تهیه کنید. از آنجایی که انار مسقطی یلدا کمی سفت تر است، می توانید با استفاده از ضایعات پلاستیکی مواد را به راحتی داخل قالب قرار دهید.

طرز تهیه انار مسقطی خوشمزه برای شام یلدا

مرحله 5: بهتر است قبل از ریختن در قالب، کمی مسقطی را روغن بزنید. سپس مواد را در یک تابه پلاستیکی ریخته و با احتیاط هر قالب کوچکی که می خواهید پر کنید. در نهایت بعد از اینکه مواد قالب را با چاقو پر کردید، سطح کیک را صاف کنید. پس از جمع آوری قالب ها باید به مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند و خودشان را بگیرند و به شکل دلخواه برش بزنید. در نهایت می توانید مسقطی خود را با دانه های انار یا پسته تزئین کنید. در مسقطی بعد از تهیه و قبل از ریختن در قالب می توانید از دانه های انار یا پسته استفاده کنید.

پاربرگ سایت


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم