زرین پال امروز ۱۹ آبان با برگزاری نشست خبری «زرین پلاس» را به عنوان بازوی کاربر محور خود معرفی کرد. زرین پلاس که فعالیت خود را از سال 1377 با عنوان «مرجع طراحی» آغاز کرد، در ازای ارائه خدمات به مصرف کنندگان اعتبار می دهد و در خرید به آنها اعتبار می دهد. این اپلیکیشن پس از استقبال مردم و گسترش خدمات و علاقه به ورود به سایت آنلاین، یک سرمایه گذاری محسوب می شود. سرانجام «تعهد» در اواخر دهه 99 با زریناپال به توافق رسید و از همان سال 1400 نام خود را به زرین پلاس تغییر داد.
ماندا راجامندمدیرعامل زرین پلاس گفت: پس از ادغام با زرین پال، سرویس «دریافت پاداش نقدی از خرده فروشان فیزیکی» به این اپلیکیشن اضافه شد. علاوه بر این، خرده فروشانی نیز در اپلیکیشن حضور دارند و تاکنون 2000 فروشگاه در تهران به این پلتفرم پیوسته اند. وی افزود: پیش بینی می شود تعداد این فروشگاه ها به 10 هزار فروشگاه در تهران برسد و در پایان سال فعالیت در خارج از تهران آغاز می شود.
در واقع در زرین پلاس، فرد با پرداخت وجه یا سایر روش های اخذ اعتبار اقدام به خرید می کند. به گفته مدیران زرین پلاس، این خرید توسط خرده فروشانی انجام می شود که مردم خریدهای منظم خود را انجام می دهند یا تخفیف هایی دارند که آنها را به خرید وا می دارد. این خرید را می توان به صورت آنلاین و یا از طریق ابزارهای پرداخت آنلاین زرین پال انجام داد. سپس با خریدهای تکی 40% مبلغ خرید به آنها بازگردانده می شود. در مرحله بعد بسته به مشارکت بانک و خرده فروش می توان بعداً قیمت خرید فرد را تعیین کرد و یا با توجه به نیاز به اعتبار وجه را به صورت نقدی کسر کرد. مدیرعامل زرین پلاس می گوید در این مسیر صدها هزار نفر می توانند چندین بار وام بلاعوض و کوتاه مدت از 5 میلیون تومان ارائه دهند.
مصطفی امیریمدیرعامل زرین پال در توضیح علت مراجعه به این سرویس گفت:
دادههای قبض آب و برق در دروازه نشان میدهد که ما در روزهای 27 و 28 آخرین ماه هر ماه، همزمان با روز پرداخت، سیل پرداختها را داریم. این تغییر تا روز 19 ماه معکوس شد و تا روز 27 ماه ادامه داشت. ما فرض می کنیم که این تفاوت برای دستگاه های POS مشابه خواهد بود. بنابراین تصمیم گرفتیم که به او اعتبار بدهیم. این فروشندگان همچنان فروش بیشتری خواهند داشت و چرخه ای که توضیح دادم متوقف نخواهد شد. در واقع با دادن اعتبار برای خرید، هزینه های مشتریان در مدت زمان کوتاهی بازپرداخت می شود و همه منتفع می شوند.
مدیرعامل زرین پال به زومیت گفت که این شرکت یک تجارت B2B است. این بدان معنی است که برای کاربر نهایی کار نمی کند و بنابراین کاربر از آنها اطلاعی نخواهد داشت. در نتیجه، انتظار می رود زرین پلاس خدمات مورد نیاز کاربران نهایی را به صورت روزانه و در سطح پایه ارائه دهد. خدماتی مانند تخفیف، پرداخت بزرگراه، شارژ، پرداخت کد QR و پرداخت کارت به کارت.
بیان می کند که زرین پلاس بازوی کاربر محور یا کاربر زرین پال است. به گفته امیری، یکی از مهم ترین دلایل زرین پال برای سرمایه گذاری در اپلیکیشن فرنچایز به دست مخاطبان نهایی رسیده است. وی افزود: خط قرمز ما مشارکت مستقیم در خدماتی است که به مشتریان و شرکای خود ارائه می کنیم.
امیری دلایل اصلی تغییر کسب و کار زرین پال و سرمایه گذاری در کسب و کارهای دیگر را به دلیل رقابت ناعادلانه در سیستم پرداخت و اپلیکیشن پرداخت کشور و مجبور کردن آن ها به کار برای کسب و کارهایی که نماد اعتماد الکترونیکی دارند، بیان می کند. او می گوید:
تا امروز 92000 واحد اعطا شده، 30000 اعتبار منقضی شده و بیش از 60000 اعتبار مورد رسیدگی قرار گرفته است. بر اساس اعلام مرکز توسعه تجارت الکترونیک اعطا کننده نماد اعتماد، 38 هزار کسب و کار دارای نماد در زرین پال پرداختی دارند. در مجموع 50000 کسب و کار از خدمات زرین پال استفاده می کنند و واضح است که امروزه تأثیر سازمان خصوصی مانند زرین پال در بهبود تجارت الکترونیک بیش از هر زمان دیگری است.به اصطلاح مرکز توسعه تجارت الکترونیک.
امیری در خصوص اطلاعات جدید این شرکت و تصمیم بانک مرکزی علیه آنها نیز توضیح داد که این پرونده توسط قاضی و رای دادگاه رسیدگی شد و فشار زرین پال اعلام شده و مجموعه زرین پال برگشته است.