روزنامه ایران می نویسد: با نزدیک شدن به دور جدید مذاکرات برجام، تحولات کنونی کارشناسان رسانه های غربی در تلاش هستند تا موضوعاتی مانند بهبود تجارت ایران بدون لغو تحریم ها را حل کنند و ایران را به توافق بر سر همه هزینه ها سوق دهد. آوردن.
سیاست سیزده دولت در راستای اقتصاد داخلی و هدف کاهش وابستگی به غرب بود. اما مشکلات اقتصادی به وجود آمده باعث شده است که برخی از کارشناسان غربی مدعی شوند که راه حل های اقتصادی تنها از رفع تحریم ها و مشکل رفع خودتنبیهی با گفت وگو حاصل می شود.
در این میان رسانهها با طرح موضوعاتی مانند عدم بهبود تجارت ایران بدون لغو تحریمها سعی در کلاهبرداری کردهاند، جالب است اجماع گسترده نادرست است و از گفتگو با آمریکا به عنوان راهحل رفع تحریمها یاد میکند. ایران را بر سر همه اتهامات به توافق رساند. در ادامه به برخی از تلاش های کارشناسان غربی برای ایجاد سوء تفاهم و تبدیل مطالبات عمومی به گفت و گو اشاره می شود.
روی نمرات نادرست بزرگنمایی کنید
تحریم ها به عنوان اجرای بلندمدت قانون عالی، حداکثر ارزش خود را از دست داده و اکنون فروش و واردات نفت ایران افزایش یافته است. ایالات متحده در تلاش است تا این موارد را طبق توافق به ایران بفروشد. غرب فکر میکند تانکها همچنان در تلاش هستند تا با گسترش این توافق، ایران را به این توافق سوق دهند.
به عنوان مثال، اسفندیار باتمانقلیچ، بنیانگذار و مدیر عامل بنیاد بورس و بازار، در 12 آبان 1400 در مقاله ای با عنوان «برای ایران، برجام مستحق بازگشت است، حتی اگر ترامپ «برگرد» را برگرداند، سعی کنید بفهمید که چیست. ایران در حال حاضر موفق شده است. (مثل فروش نفت) به صورت توافقی و در مقابل، کم اهمیت جلوه دادن رئیس جمهور آینده آمریکا، حذف برجام یا بدون ضمانت های آمریکا و آوردن ایران به توافق.
وی این را وقفه ای موقت و فرصتی برای سرمایه گذاری و پس انداز برای ایران خواند. در عین حال پذیرش بدون تصدیق توافق به معنای ایجاد تجارت از یک سو و عدم همکاری بانک ها و شرکت ها با ایران از سوی دیگر است. از سوی دیگر او در تلاش است تا از افزایش قدرت فردی مانند ترامپ بکاهد و از نظر احتمال خروج از توافق بایدن از برجام خارج شود. این زمانی است که بسیاری از شرکتها و بانکها، حتی در صورت تایید، برای مدت طولانی بدون شناسایی از همکاری با ایران خودداری میکنند، بهویژه اینکه زمانی با خروج آمریکا از برجام مواجه شدهاند.
«علی واعظ» رهبر ایران در جلسه تانک تحت تعقیب گروه بینالمللی بحران نیز در 17 آبان 1400 اعلام کرد که در تلاش برای متقاعد کردن ایران به پذیرش برجام بدون به رسمیت شناختن است، بهترین گزینه برای ایران بازگشت به برجام است. بدون. تضمین کند و ایران باید از تمام دولت فعلی آمریکا برای دستیابی به توافق استفاده کند. این در حالی است که حتی در 2.5 سال برجام، بانک ها همکاری خوبی با ایران نداشتند و اکنون با وجود تجربه قبلی از لغو برجام توسط آمریکا، چگونه می توان انتظار داشت بانک ها بدون ضمانت با ایران همکاری کنند؟
از سوی دیگر بیثباتی و بیثباتی در غرب به دنبال انحراف از حقیقت و تأسیس ایران بدون هدف نهایی کردن توافقی است که بر جمعیت ایران تأثیر بگذارد. به نفع جمهوری اسلامی کار کرد.
به عنوان مثال، «علی واعظ» در توئیتی دیگر با رد وضعیت ایران نوشت: سه دلیل ایران برای حمایت از برجام؛ آمریکا باید گناه خود را بپذیرد، پیشنهاد «به عبارت دیگر ایران نیازی به اجماع ندارد» را حذف کند.
در حالی که بحران ایران دلیل لغو تحریمها علیه ایران است، شکست این شرایط به این معناست که ایران از نظر اقتصادی و مالی با اجماع منفعتی نخواهد داشت.
در نهایت باید به این نکته اشاره کرد که دولت سیزدهم قصد دارد اقتصاد ملی را به مذاکرات گره نزند و از اقدامات مختلفی مانند ایجاد روابط با اهمیت کد کشورهای منطقه و نگاه شرق و نظارت بر تولید برای هدایت تجارت استفاده کرده است. . از دردسر در این شرایط طرح مسائلی مانند عدم بهبود تجارت ایران بدون لغو تحریم ها و … ادامه را غیرممکن می کند و به این ترتیب کشور بازگشتی به گذشته خواهد داشت.
علاوه بر این، تک بعدی بودن سرمایه گذاری های دولتی به دولت ها اجازه می دهد تا مستقل از نتیجه کنفرانس برنامه ریزی و عمل کنند. بنابراین لازم است اقتصاد کشت جوان دولت در برابر عوامل استرس زای بیرونی و داخلی حفظ شود تا نهال ها رشد کنند. زیرا بازگشت به گذشته تاثیر منفی بر آینده خواهد داشت.