آنچه ژاپنی ها می خورند؛ از جیرجیرک تا چاودار گورخری


روآرو- حشرات از دیرباز در رژیم غذایی جمعیت ژاپنی در ژاپن مورد استفاده قرار می گرفته است و در حال حاضر صنعت رو به رشدی هستند. فروشندگان حشرات می گویند دلیل اینکه حشرات در ژاپن غذا می خورند، تنوع غذای خوب و محیط دوستانه و همچنین پروتئین بالا بودن حشرات است.

به گزارش فرارو به نقل از دویچه وله; طرفدار گیاهخواری Shuichi Ochiyama کتاب های آشپزی زیادی با نکاتی مانند سوشی منتشر کرده است. او به مردم گفت که نگران مسمومیت غذایی نباشند. وی خاطرنشان کرد: حشرات برای نسل ها غذای خوب و سالم را فراهم کرده اند. با افزایش فهرست منوهای رستوران ها در سراسر ژاپن، پیام آن بیشتر و بیشتر در بین مردم محبوب خواهد شد.

ژاپن سابقه طولانی در خوردن حشرات دارد. جیرجیرک سرخ شده یا شیرین در بسیاری از مناطق روستایی ژاپن به عنوان میان وعده به کودکان فروخته می شود. با این حال، شرکت‌ها اکنون در حال توسعه مکان‌های پرورش در مقیاس بزرگ‌تر و بازاریابی آن‌ها بر اساس ارزش غذایی بالا و مزایای زیست‌محیطی هستند.

در سراسر ژاپن، فروشگاه های تخصصی طیف وسیعی از غذاها را می فروشند از عنکبوت گرفته تا جیرجیرک، شپشک و زنجیر (حشرات ملخ) یافت می شود. در حال حاضر رستوران ها با قرار دادن خطوطی در منوی خود بر اساس آیتم های انتخاب شده، رویدادها را تبلیغ می کنند.

Grillos یک شرکت غذایی است که در سال ۲۰۱۹ توسط تاکاهیتو واتانابه، استاد زیست‌شناسی در دانشگاه توکوشیما تأسیس شد و جیرجیرک‌ها را پرورش می‌دهد و آنها را به غذا تبدیل می‌کند.

این شرکت خاطرنشان می کند که استراتژی آن ایجاد یک “مشارکت جدید” است که مشکلات هضم پروتئین را حل می کند، یک چرخه غذایی جهانی ایجاد می کند و غذای سالم را ارائه می دهد.

فومیا آکوبو، سخنگوی این شرکت به دویچه وله گفت:جیرجیرک آنها مدت زیادی است که در ژاپن فروخته می شوند و ما آن را یک غذای مهم و مغذی می دانیم. کشاورزی به محیط زیست آسیب نمی زند زیرا به زمین، آب و مواد خام بسیار کمی نیاز دارد، در مورد تغییرات آب و هوایی بهتر از دام مانند گاو، طیور یا خوک.

آئوکوبو گفت که آتنایی و تیمش در حال حاضر در حال تحقیق برای تعیین ترکیب غذایی جیرجیرک ها و بهترین راه برای ترکیب آنها در غذای انسان هستند. با این حال، بسیاری از این اطلاعات در حال حاضر توسط شرکت محافظت می شود.

مطالعات نشان می دهد که جیرجیرک سرشار از کلسیم، منیزیم، روی، آهن، ویتامین ها و فیبر است. علاوه بر این، جیرجیرک ها را می توان به لوازم آرایشی، مراقبت های بهداشتی، داروها و کود تبدیل کرد.

“در حال حاضر ما جیرجیرک ها را به روغن ها و پودرهایی تبدیل می کنیم که می توان از آنها در غذا، تهیه کیک، پودر کاری و سایر غذاها استفاده کرد، و در حال آماده شدن برای گسترش تحقیقات خود هستیم. در این باره، “آئوکوبو” گفت. ما یک خط دیگر در این زمینه هستیم. در آینده. “

ارزان و سازگار با محیط زیست

Eat Noku یک رستوران در توکیو دارای یک رستوران است. ریوتا میتسواشی که بر توسعه این شرکت نظارت دارد، گفت: “ما در سال های اخیر شاهد افزایش علاقه مردم به خط مواد غذایی بوده ایم. محصولات مختلف و متفاوت.” در بالا.. جیرجیرک ها و ملخ ها افراد زیادی را می شناسند، اما ما عنکبوت ها و عنکبوت های زیادی را نیز برای غذا می فروشیم.

میتسووشی می گوید حشرات مورد علاقه او لارو زنبور عسل هستند این سنت در کوه های مرکزی ژاپن در ماه های پاییز با سوپ میسو آسیاب شده، زنجبیل و بادام زمینی تهیه می شود.

میتسووشی می گوید که او طرفدار رتیل های خوراکی گورخری نیست چون خودش از عنکبوت می ترسید. وی گفت: مشتریان این فروشگاه از همه سنین و جنسیت ها بیشترین سرگرمی را دارند.

“مهم ترین پیامی که باید به مشتریان خود برسانیم این است که غذایی که می فروشیم طعم بسیار خوبی دارد. می توانیم به مردم بگوییم که خرید آن ارزان است، سازگار با محیط زیست است. خوب و سالم است، اما اگر مردم بیش از حد مصرف کنند “آنها نگران بودن. در مورد طعم، آنها آن را نمی خرند. “

شرکت دیگری در ژاپن هنوز در حال بررسی پتانسیل خط تولید مواد غذایی است. Bakery Pasco شروع به فروش محصولات خانگی با آرد تهیه شده از جیرجیرک زمینی کرد و اکنون طیف گسترده ای از محصولات کرم ابریشم را بر اساس برند سیلک تولید می کند.

در شهر جنوبی کوماموتو، دستگاه‌های پیش‌پز توجه را به خود جلب کرده و سوسک‌های غواص ژاپنی، شفیره و سوسک کرگدن ژاپنی را به عنوان تنقلات به فروش رسانده‌اند. برای کسانی که طعم شیرین را دوست دارند برخی از مواد داخل دستگاه با شکلات پوشانده می شود.

طرفدار گیاهخواری Shuichi Ochiyama کتاب های آشپزی زیادی با نکاتی مانند سوشی منتشر کرده است. او به مردم گفت که نگران مسمومیت غذایی نباشند.

وی خاطرنشان کرد: حشرات برای نسل ها غذای خوب و سالم را فراهم کرده اند. با افزایش خطوط مختلف منوی رستوران ها در سراسر ژاپن، پیام آن باعث خوشحالی و پذیرش مشتریان خواهد شد.

پاربرگ سایت


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم